Datorspel med hästar

Hitta andra brädspelare

Brädspel är riktiga klassiker, även om många spel är moderna i dag. Trots det hänger många äldre titlar fortfarande kvar. Vem har inte hört talas om till exempel Monopol?

Är brädspel vanligt i dag?

Brädspel förekommer fortfarande men det är inte riktigt lika vanligt att se dem i dag. I många familjer kanske de plockas fram vid strömavbrott, eller om man ibland ordnar en spelkväll. Men det är mer vanligt att man sitter vid TV eller dator. Många brädspel har till exempel gjorts om så att de istället finns i digital tappning och då spelar man på skärmen.

Var hittar man spelkompisar?

Om man vill hitta spelkompisar och andra som är intresserade av brädspel kan man gå med i Spelhobbyförbundet och gå in på deras forum. Där finns det personer som spelar alla former av brädspel och ibland ordnas det turneringar där alla medlemmar är välkomna att delta. På sajten kan man också fråga efter instruktioner till olika spel om man inte hittar sitt eget exemplar och kanske kan man även köpa spel man letar efter en längre tid men som inte finns att hitta i handeln.