Datorspel med hästar

Olika typer av brädspel

Det finns flera varianter av brädspel. Vissa av dem kan man spela ut relativt snabbt, andra tar flera timmar att bli klar med. Det finns också spel där man kan spela under flera dagar, lämna spelet och sedan komma tillbaka.

Spel för en eller två personer

Några brädspel fungerar att spela ensam, eller bara två personer. Schack är ett sådant spel. Man kan spela ensam med ett roterande bräde, eller så är man två spelare. Om man spelar ensam kan ett parti pågå i flera timmar eller dagar. Spelar man två spelare är det i regel vanligare att man håller på ett par timmar.

Spel efter tema

Det finns också spel med olika teman att välja mellan. Vissa har tema skräck, andra är typiska julspel. Är det en speciell högtid kan det vara roligt att ha ett spel som passar bra just då.

Barnspel

Brädspel finns även för barn. När det gäller de riktigt små barnen finns det lätta spel som inte innehåller några små delar. Då kan även de vara med på spelkvällen. I de flesta spel finns det gott om olika spel och det är inte fel att titta runt lite extra på barnens avdelning.